top of page

Kun 99 kr. om måneden
Ingen binding

- Effektiv og sjov træning hjemme i din stue

Effektiv hjemmetræning til dig

Få træningen klaret på 15-30 minutter

Træningsuniverset gør det let for dig at få klaret din træning. Få hver uge adgang til nye effektive træningsvideoer, som kan laves hjemme i stuen, uden udstyr. Hvad enten du er til puls, styrketræning eller yoga, så er der altid en træning til dig og dit niveau. 
Træningen er sammensat af professionelle, som sørger for sjov og varierende træning, hvor hele kroppen kommer i spil.

Træningsuniverset har ingen binding. Du kan opsige fra dag til dag.

Mød Nanna

Nanna står op kl 05 hver morgen og træner med Træningsuniverset. 

På et halvt år har hun tabt 10 kg

Hør hvad hun har at sige om Træningsuniverset her

imac

Du får:
 

 • Minimum 7 nye træningsvideoer på 15-30 minutter hver uge
   

 • En mandagsmail med inspiration og fif til en sund hverdag
   

 • Mulighed for at vinde fede præmier hver måned
   

 • Personlige trænere som står til rådighed for spørgsmål og vejledning
   

 • Adgang til en Facebook-gruppe til delinger og netværk
   

Trænings
BINGO

Vi står til rådighed

Mandags
Mail

Træningsbingo
Design uden navn (8).png

Som noget unikt kan du i Træningsuniverset hver måned vinde fede præmier, blot ved at deltage i træningen. 
Vi holder gang i din motivation. Det er meget simpelt: TRÆN OG VIND!

Har du spørgsmål til sundhed og træning, så står Emil og Jesper altid klar til at hjælpe dig. 
Træningsuniverset er til for dig, hvad enten du har generelle eller private spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Træningsuniverset er meget mere end bare træning.
Som medlem modtager du hver mandag en mail med bonus-indhold. Det kan være lækre opskrifter eller korte videoer med sunde hacks.

FAQ
 • Er der en bindingsperiode på et abonnement i træningsuniverset?
  Der er ingen bindingsperiode på træningsuniverset, så ved opsigelse vil der ikke komme flere opkrævninger.
 • Hvordan ændrer jeg i mine kontakt oplysninger?
  Inden under din profil trykker du på fanen, "min konto". Her kan du ændre i dine kontakt oplysninger.
 • Kan man sætter sit medlemskab på pause?
  Du kan ikke sætte dit medlemskab på pause/bero, men der er ingen binding så det er blot at opsige og tilmelde sig igen når man ønsker det.
 • Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
  Når du er logget ind går du ind under din profil og trykker på fanen "mit abonnement", der kan du opsige dit abonnement.
 • Hvordan opdaterer jeg mine betalings oplysninger?
  Inden under din profil tilgår du fanen "Mit abonnement", her kan du opdatere dine kreditkort oplysninger.
 • Kan man se træningsvideoerne på sit fjernesyn?
  Du kan godt få træningen fra din mobil, tablet eller computer over på dit tv. Det kan gøres på 2 følgende måder. 1.     Via et kabel (HDMI-stik) fra din pc til dit TV 2.     Trådløst kan du caste fra din mobileenhed til fjernsynet hvis du fx har appletv, chromecast eller lignende. På selve videoen vælger du funktionen til at caste til dit TV, den er placeret i selve videoerne til venstre for de 3 prikker nederst i højre hjørne af videoerne.  Vær opmærksom på at hvis du anvender et Apple produkt og du fx. har chromecast, så skal du anvende browseren google chrome på dit Apple produkt og ikke Safari for at kunne caste til dit TV.
 • Kan man caste fra sin mobil eller tablet til fjernsynet?
  Ja det kan du godt, hvis du har appletv, chromecast eller lignende. På selve videoen vælger du funktionen til at caste til dit TV, den er placeret i selve videoerne til venstre for de 3 prikker nederst i højre hjørne af videoerne.  Vær opmærksom på at hvis du anvender et Apple produkt og du fx. har chromecast, så skal du anvende browseren google chrome på dit Apple produkt og ikke Safari for at kunne caste til dit TV.
 • Hvordan caster jeg et træningspas via hjemmesiden fra min telefon eller tablet til mit fjernsyn?
  På selve videoen vælger du funktionen til at caste til dit TV, den er placeret i selve videoerne til venstre for de 3 prikker nederst i højre hjørne af videoerne.  Vær opmærksom på at hvis du anvender et Apple produkt og du fx. har chromecast, så skal du anvende browseren google chrome på dit Apple produkt og ikke Safari for at kunne caste til dit TV.
 • Hvor mange gange skal jeg træne om ugen?
  Det kommer an på niveau, lyst og ikke mindst tid. Som nybegynder vil det være en god idé at starte med at få 1-2 træningspas klaret per uge. Hvis du er helt ny til træning generelt eller har forudsætninger der gør træning og bevægelse udfordrende, vil vi anbefale dig at vælge træningsformen begynder træning. En god tommelfingerregel for hvor mange gange du bør træne per uge vil være 2-5 gange. Og gerne en blanding af de forskellige træningsformer. Fx 2 All Round Træningspas og 2 HIT træningspas fordelt udover ugen. Det vil give dig en god kombination af styrke- og konditionstræning.
 • Hvilken træningsformer bør jeg vælge?
  Det korte svar er at du skal vælge den træningsform du syntes er sjov og selvfølgelig ud efter hvad dit mål med træning er. Begynder Træning er for dig der er helt ny til træning og har nogle forudsætninger der gør træning og bevægelse svært. All Round Træning er for dig der ønsker en god kombination af styrke- og konditionstræning for hele kroppen. HIT er for dig der ønsker at forbedre din kondition eller for dig som har travlt og kun har under 15. min. til en træning. Shadow Boxing er for dig der ønsker at udfordre din bevægelighed i form af koreografier der inspireres fra kampsport. Det udføres i takt til musik og der holdes et højt tempo som er med til at udfordre din kondition og holder en høj kalorieforbrænding. Yoga er for dig der ønsker en bedre bevægelighed og komme i kontakt med dig selv og din krop. Yoga holdes i et lavt tempo men udfordre i den grad din mobilitet og bidrager til velvære i krop og sjæl.
 • Kan jeg træne flere træningspas på én dag?
  Du kan sagtens træne flere træningspas og forskellige træningsformer på en dag. Så man vil fx sagtens kunne udføre en HIT-session om morgenen og en All Round Træning om aftenen. Husk dog at lytte til kroppen og dens signaler.
 • Hvor ofte kommer der nye træningspas?
  Hver uge kommer der nye træningspas til de forskellige træningsformer. Begynder Træning kommer der 1 nyt træningspas hver uge. Et Træningspas vil blive gemt i 4 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. All Round Træning kommer der 2 nye træningspas hver uge. Et træningspas vil blive gemt i 2 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. HIT kommer der 1 nyt træningspas hver uge. Et Træningspas vil blive gemt i 4 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. Shadow Boxing kommer der 1 nyt træningspas hver anden uge. Et træningspas vil blive gemt i 8 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. Yoga kommer der 1 nyt træningspas hver uge. Et træningspas vil blive gemt i 4 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt.
 • Hvor længe bliver hver træning gemt?
  Et træningspas vil ikke blive gemt for evigt, da der kommer nye træningspas hver uge. På nedenstående kan du se hvor længe et træningspas bliver gemt afhængig af træningsform. Begynder Træning kommer der 1 nyt træningspas hver uge. Et Træningspas vil blive gemt i 4 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. All Round Træning kommer der 2 nye træningspas hver uge. Et træningspas vil blive gemt i 2 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. HIT kommer der 1 nyt træningspas hver uge. Et Træningspas vil blive gemt i 4 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. Shadow Boxing kommer der 1 nyt træningspas hver anden uge. Et træningspas vil blive gemt i 8 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt. Yoga kommer der 1 nyt træningspas hver uge. Et træningspas vil blive gemt i 4 uger således at der altid er 4 forskellige pas tilgængeligt.
 • Hvor finder jeg de forskellige træningsformer?
  Når du er logget ind trykker du på fanen "Mine træninger", her vil du komme ind på en side hvor du får overblik over alle træningsformerne. Herefter vælger du den træningsform du vil se og bliver ledt videre ind på en side hvor alle træningspas indenfor den valgte træningsform er tilgængelige.
 • Skal man bruge træningsudstyr til de forskellige træningspas?
  Der kræves intet træningsudstyr til nogle af vores træningspas. Alle de forskellige træningsformer kan udføres uden træningsudstyr. Dog vil vi gøre brug af vandflasker, tasker, Sofa/stol, pude og lignende genstande alle har til rådighed i hjemmet. Vi vil dog anbefale dig at du investerer i en træningsmåtte, da dette vil gøre din træning betydeligt mere behagelig til gulvøvelser, men et tæppe eller dyne kan også anvendes.
 • Hvilket træningsudstyr vil I anbefale man anskaffer?
  Som udgangpunkt kan alle træningspas udføres uden træningsudstyr ved blot at anvende ting alle har tilrådighed i hjemmet. Men hvis du godt kunne tænke dig at investere i noget træningsudstyr vil vi anbefale dig følgende 3 ting, som er sat op i en prioriteret liste hvor 1 er vigtigst. 1. Træningsmåtte, dette vil gøre din træning væssentlig mere behagelig, vælg efter komfort, slidstærk og skridsikker. Et fornuftigt prisleje er 200-500 kr. 2. Justerbare håndvægte. Man kan få et sæt håndvægte der kan justeres i vægt ved at tager vægtskiver af eller på. Dette vil være yderst brugbart til din hjemmetræning. Vælg et sæt der samlet vejer 10-20 kg. Undgå at købe et for let sæt da du på sigt vil blive stærkere og så vil være tvunget til at købe et nyt tungere sæt hændvægte. 3. Kettlebell. Her vil det give god mening at købe 2 forskellige. En der vejer lidt, 6 kg og en der er lidt tungere 16-20 kg. Dette vil kunne anvendes til mange øvelser hvor du normalt bruger en tung taske. Så slipper du for at fylde en taske med Harry Potter bøger og vandflasker.
 • Hvordan deltager jeg i træningsbingo?
  Træningsbingo løber fra måned til måned, så hver måned startes der en ny omgang bingo op. For at deltage i lodtrækningen om at vinde præmier skal du have fuld plade. For at få fuld plade skal du have alle bingotallene fra den pågældende måned. Der kommer et bingotal til hver All Round Træning. Så for at få alle de bingotal du skal bruge, skal du følge med i alle træningerne i træningsformen All Round Træning. Der kommer 2 nye All Round Træningspas per uge, så i gennemsnit er der 8-9 tal på en måned der skal noteres. Når måneden er slut, skal du indsende alle dine bingotal til hej@traeningsuniverset.dk og så deltager du i lodtrækningen om at vinde, hvis du har alle tal rigtige. Hvis du vinder, vil du blive kontaktet på mail og få sendt din præmie hjem til dig med posten. Der er 1 vinder per 25 medlem af træningsuniverset, så der er god sandsynlighed for at vinde.
 • Hvordan afmelder jeg mails fra Træningsuniverset?
  Nederst i de mails du modtager fra os kan du afmelde dig så du ikke modtager flere mails fra os. Du kan sagtens afmelde mails fra os og stadig være tilmeldt Træningsuniverset.
 • Jeg modtager ikke mails fra jer?
  Først og fremmest tjek i dine spammapper, af og til havner de desværre der. Alt afhængig af hvilken mail du bruger kan du godt have flere spammapper og de kan hedde noget forskellig fx spam, junk, promotion, uønsket, reklame osv. Husk ligeledes også at tjekke fra din computer, alle mapper er ikke altid tilgængelige fra din mobil. Hvis du ikke kan finde mails fra os hverken i din hoved indbakke eller i dine spammapper så kontakt os på hej@traeningsuniverset.dk og så skal vi med glæde hjælpe dig.
 • Kan man downloade et træningspas?
  Det er desværre ikke muligt at downloade et træningspas - så for at kunne tilgå en træning skal du have en internetforbindelse.
 • Hvordan kan jeg komme i kontakt med Træningsuniverset?
  Du kan skrive til os på vores mail, hej@traeningsuniverset.dk, Messenger eller sende os en DM på Instagram. Vi besvarer alle henvendelser.
bottom of page