top of page

Black-Friday tilbud på personlig træning
Spar op til 50%

3 gange træning - 1200 kr - SPAR 600 kr
10 gange træning - 3500 kr - SPAR 2500 kr
20 gange træning - 6000 kr - SPAR 6000 kr

Er du træt af ikke at have styr på din træning?
Nevøs for om du udfører de korrekte øvelser med korrekt teknik og er du i tvivl om du træner effektivt nok i forhold til dit mål?


Eller har du brug for en hjælpende, støttende og motiverende træningspartner som altid er der for dig og sikrer dig at du når dit mål på den mest effektive måde?
Så er Emil lige den der kan hjælpe dig!

Emil har arbejdet som personlig træner siden 2018 og har alle faciliteterne, redskaberne og kundskaberne der skal til for at hjælpe dig med din træning.


Emil er klar til at hjælpe dig, uanset niveau og mål. Om end du ønsker at tage træningen til det næste skridt eller blot ønsker at komme i gang og få opbygget en god træningsrutine og forståelse for træning. 

Træningen foregår på Emils hjemme adresse så det er ideelt for dig som er bosat nær Dyssegård på Sjælland eller kommer forbi på vej til arbejde.

Emil 2.jpg

Tilbuddet er gældende så fremt at du udfylder formularen inden midnat mandag d. 27/11

Udfyld nedenstående kontaktformular,
så ringer Emil dig op til en snak og fortæller nærmere om hvordan han bedst muligt kan hjælpe dig.

Tak for din henvendelse - Emil kontakter dig hurtigst muligt :-)

Fordele ved personlig træning

Hurtigere resultater

Med din egen personlige træner spilder du ikke din tid. Du har din egen guide om kender vejen du skal gå og hjælper dig til effektiv træning.

Kvalitetsstempel

Alt fra øvelsesudvalg, teknik, træningsmetoder bliver nøje udvalgt af din personlige træner. Så du behøver ikke bekymre dig for noget af det tekniske det gør din træner for dig.

Du er ikke alene

Det at have en fast partner at træne med er et af de vigtigste elementer vedrørende at få trænet regelmæssigt. Du er aldrig alene og din personlige træner står altid klar til at hjælpe dig

bottom of page