top of page

Handelsbetingelser
The Fit Solution ApS

Når du opretter et medlemskab hos The Fit Solution, accepterer du de vilkår og betingelser, der foreligger. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at du er indforstået med dem, inden du opretter dig som bruger. The Fit Solution’s vilkår kan ændres uden varsel, og du er forpligtet til selv at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

 

1. Aftale og produkt

The Fit Solution tilbyder online hjemmetræning.

Betalende medlemmer af Træningsuniverset, har fuld adgang til:

Ubegrænset streaming af Træningsuniversets træningsvideoer,

Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger af træningsuniverset. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Når du tilmelder dig Træningsuniverset, skal du udfylde navn, e-mail og hvilket land du bor i. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført betalingen, har du fuldt adgang til Træningsuniversets indhold.

 

2. Betaling

Træningsuniverset modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og American Express. Betalingen igangsættes med det samme eller efter din prøveperiode og trækkes på din konto én gang om måneden.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Træningsuniverset bruger en godkendt betalingsserver (Stripe), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

 

3. Profil, login og nyhedsbrev

Når du opretter dig som bruger af Træningsuniverset, vil du blive bedt om at vælge en adgangskode og et brugernavn. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og kontooplysninger. Dvs. at dit medlemskab hos Træningsuniverset er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.

Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk Træningsuniverset nyhedsbrev medmindre dette fravælges. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst. Afmeldelse af nyhedsbrevet foretages ved at trykke 'Afmeld' i sidefoden i selve nyhedsbrevet.

 

4. Medlemskab

Når du opretter et abonnement hos Træningsuniverset, accepterer du, at The Fit Solution trækker betalingen for dit medlemskab på den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen eller de betalingsoplysninger. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud. The Fit Solution trækker ikke penge på din konto, før den gratis prøveperiode er udløbet, medmindre du gør brug af et særligt tilbud eller en rabatkode.

 

5. Fornyelse af medlemskab 

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet ved udløb af hver periode, indtil du aktivt melder dig ud.

Ved anvendelse af særlige rabatkoder kan du få et rabatmedlemsskab. Rabatmedlemsskaber har en udløbsdato, som afhænger af den anvendte rabatkode. Når rabatmedlemskabet udløber, fornyes dit medlemskab automatisk til den pris indgået ved aftalens indgåelse.

 

6. Opsigelse af medlemskab 

Du kan opsige dit medlemskab hos Træningsuniverset når som helst. Gør du det, har du fortsat adgang til indholdet i Træningsuniverset i den resterende del af den periode, du har betalt for. 

 

7. Fortrydelsesret

Dit medlemskab aktiveres med det samme. Du får således adgang til alt Træningsuniversets indhold umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet. Afmelder du dit medlemskab inden for din gratis prøveperiode, opkræves du ikke et medlemsgebyr.

 

8. Ansvar i forbindelse med brugen af Træningsuniverset

Træningsuniverset indhold skal betragtes som vejledende, og The Fit Solution kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af Træningsuniversets videoer. Når du anvender vores træningsvideoer, er det således dit ansvar ikke at overskride dine egne fysiske og psykiske begrænsninger og selv sørge for, at du vælger de træningsvideoer, der matcher dine færdigheder og evner. Fra tid til anden kan instruktører foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau.

 

9. Øvrig anvendelse af hjemmesiden

Træningsuniverset er afhængig af tredjeparter til bl.a. videohosting. Træningsuniverset kan derfor ikke garantere fuld funktionalitet af Services og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. 

 

10. Rettigheder

Alt indhold på træningsuniverset.dk - herunder navn, logo, varemærker, billeder, tekst, grafik, videoer, fotografier, illustrationer, software og andre elementer - ejes af The Fit Solution ApS og må hverken kopieres eller videresælges, medmindre der er givet skriftligt samtykke herom. 

 

11. Andre hjemmesider

Træningsuniverset.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, der ejes af tredjepart (dvs. annoncører, affilierede partnere, strategiske partnere el.lign.). The Fit Solution kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og garanterer ikke for de produkter eller services de givne firmaer måtte tilbyde. Vi anbefaler dig at læse de gældende betingelser for den givne hjemmeside, inden du bruger denne.

Hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer til Træningsuniverset, så kontakt venligst vores kundesupport på hej@thefitsolution.dk

bottom of page